Tuulen humina

Hangon kasinon rantakallioita

 

Tervetuloa Tuulen huminaan! Mukavaa kun löysit paikalle. Blogin nimi juontaa juurensa omaan suhteeseeni tuulen kanssa. Tuulen humina on aina ollut rauhoittava ja ajatuksia selkeyttävä, sillä on sama vaikutus kuin kirjoittamisella, ja usein ne kulkevatkin lähekkäin elämässäni. Toivottavasti nämä tekstit eivät kuitenkaan huku tuulen huminaan, vaan niistä on iloa muillekin kuin kirjoittajalleen. 

 


Itselleni rentouttavin ja tehokkain murheiden huuhtoja on tuulen huminan ja aaltojen kuohun melodia. Ilot, surut ja huolet tasoittuvat sitä kuunnellessa ja pärskeiden raikastaessa kasvot. Mieti tänään, mikä on itsellesi toimiva tapa hellittää ja antaa turhien huolien huuhtoutua mielestä ja muista pitää siitä kiinni. <3

 

Tulen varmastikin kirjoittelemaan enemmän ja vähemmän humisevia ajatuksiani, pohdintoja elämästä ja kaikenlaisista ilmiöistä, hehkuttamaan käsitöiden ihanuutta, murehtimaan äitiyden ja uusperhe-elämän kiemuroita, tuskailemaan ja intoilemaan töistäni ja ihmettelemään maailman menoa pienessä maalaiskylässä asustavan ihmisolennon näkökulmasta. Tervetuloa lueskelemaan mietteitä. Toivottavasti niistä on iloa muillekin kuin kirjoittajalleen. Kommentteja luen myös oikein mielelläni, mutta vanhasta viisastuneena ne kulkevat hyväksynnän kautta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

P**kanjauhantaa

2020 - Vuosi jolloin kaikki hajosi

Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin